Termálfürdő Dunaszerdahely

A dunaszerdahelyi termálfürdő a legkedveltebb és a leglátogatottabb üdülőközpont Csallóközben. Termál gyógyvizével, parkkal, tavacskával, medencékkel, éttermekkel, falatozókkal, egy panzióval és egy kempinggel várja a vendégeket.

A termálvíz 1600 méter mélységről fakad és a felszínenen eléri az 57 oC-ot. Látogassanak meg bennünket, és meggyőződnek arról, hogy a mi termálvizünk nem csak úszásra alkalmas, de kedvezően hat a mozgásszervek megbetegedéseire is.
A 26 hektáron elterülő fürdőhely területén 6 medence található 24 – 38oC hőmérsékletű termál gyógyvízzel.

    
A wellness központban különböző attrakciók vannak: pezsgőfürdők és masszázs medencék, un. vadvíz, vízköpő, szaunák és a legkisebbek részére egy gyermekmedence áll rendelkezésre.
Különböző szolgáltatásaink, mint pld. masszázs, pedikűr, manikűr, kétségtelenül hozzájárulnak a szabadsága nyugalmához. A sportrajongók röplabda, tenisz, strandfoci, minigolf vagy vizicsúszdázás közben is kikapcsolódhatnak.

Rendelkezésre áll egy kis játszótér is, ahol homokozók, hinták és mászókák várják a gyermekeket.
A fürdő vendégeit örömmel fogadja a THERMAL étterem, ahol kultivált környezetben és udvarias felszolgálás mellett ételek bő választéka várja őket.